Det kan nogle gange være rart ikke at skulle starte på bar bund, så her får du nogle konkrete formuleringer med dig, som inspiration når du skal stille spørgsmål til ønsket fremtid / mål:

 1. Hvad mere?
 2. Hvis jeg havde en videooptagelse af dagen før og så en optagelse af den her morgen, hvordan ville jeg så kunne se forskel – hvad ville jeg kunne se der skete på den fra den (gode) morgen?
 3. Hvordan vil jeg kunne se, at du har løst problemet?
 4. Hvad vil fortælle dig, at nu har jeg løst problemet, nu er jeg kommet i mål med det her (nu kan jeg tage mig af det næste problem)?
 5. Hvordan vil du vide, at du ikke behøver at komme her og tale med mig mere, hvad skal du have set dig selv gøre for at vide at du ikke behøver at kaste flere penge efter mig?
 6.  …og når du gør det, hvad vil det så få ham til at gøre?
 7. Hvordan kommer din kæreste til at se at du (er glad, ikke er deprimeret længere, ikke er bange, er blevet afklaret, har truffet den rigtige beslutning)?
 8. Hvad vil fortælle dig at…?
 9. Hvad er dit eget kriterie for at nu har du løst det her?
 10. Hvad skal du se dig selv gøre for at vide at…?
 11. Hvad er dine bedste forhåbninger for at komme her?
 12. Forestil dig at det her problem faktisk er væk, hvordan vil du vide det?
 13. Forestil dig at der er sket et mirakel i nat, mens du har ligget og sovet, hvordan vil du vide det i morgen, når du vågner, hvad vil du lægge mærke til er anderledes?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *