Under udråb som at »indsigt er til for at blive delt« er vi er et pionérforetagende, der udfordrer måden at fortælle faglitteratur – og du er hoppet med om bord.
Du arbejder med at hjælpe andre mennesker videre i deres liv, og lige dér, hvor det er uoverskueligt svært, hvor du føler dig usikker, sidder fast i arbejdet eller bliver i tvivl om, hvad du skal gøre (nogle gange ligefrem med gråden i halsen), lige dér skal du bruge nye ideer til at komme videre.
Og så gør det ikke noget, at de ideer er lette at læse og lette at forstå, sålænge de virker i praksis. Det har været målet med Indsikt.com fra starten.
Jeg ved godt, at du har ikke har tid til at pløje alle tidsskrifterne igennem efter den rigtige ide og ikke kan bruge alt det abstrakte, livstrætte faglitteratur. Successen på Indsikt.com viser, at du og en masse andre kan bruge praksisrettet, iderig og velfortaltinspiration, når du får den direkte i hånden, der hvor du står med din telefon – på dit kontor, i metroen, i bussen, i kantinen, hjemme i sofaen.

Vær med her