Der er brug for flere ideer og mere inspiration til at hjælpe børnene og forældrene i de svære, konfliktfulde skilsmisser. Vi har brug for at gøre op med de misforståelser, som står i vejen for at du er til hjælp.

Hvis du allerede har set interviewet med psykiater Ben Furman og alle artiklerne her på Indsikt.com, er du sikkert også blevet inspireret til at integrere de løsningsfokuserede ideer og metoder. Simpelthen fordi: Du vil hellere være til hjælp end at bære brænde til bålet.

Derfor har vi lavet en helt særlig pakke til dig, et webinar, hvor psykiater Ben Furman og psykolog Jacob A. Cornett underviser dig i at bringe mere håb, gode ideer og samarbejde ind i de svære konfliktfyldte skilsmissesager mellem forældre.

Du melder dig til på knappen herunder, og så griber du bare din telefon eller computer, når vi sender dig en digital pakke med alt, hvad du skal vide som videoer, trykte materialer og online diskussioner.

Jeg vil tilmeldes workshoppen

Du får faglige oplæg og diskussioner af de to erfarne og eftertragtede undervisere, som er vant til at træne fagpersoner, og du får endda set metoderne demonstreret på en familie.
Du ser præsentationerne i dit eget tempo, du kan pause, spole tilbage, gå efter vand, se oplæggene igen – også efter du har prøvet det af.
Du kan prøve de guides og ideer, du får, af i din hverdag og så vende tilbage og stille spørgsmål til underviserne.

Pakken svarer til en dags supercool workshop, og indeholder:

  • En times video hvor Ben Furman præsenterer, hvordan han arbejder løsningsfokuseret med forældrepar, der er fastlåst i konflikt og med de børn, der er skal leve med det, optaget unikt til denne produktion.
  • En times video, hvor Jacob A. Cornett perspektiverer og forklarer problematikken med de intense konflikter mellem skilte forældre, og præsenterer 5 innovative ideer og principper til bedre forløb, baseret på interviews og research med praktikere i feltet, specifikt optaget til denne produktion.
  • En video med en live demonstration, hvor Ben taler med en dansk familie i højkonflikt efter skilsmisse og viser konkret, hvordan han arbejder med de løsningsfokuserede ideer.
  • Refleksion og diskussion af familiesamtalen mellem Jacob og Ben, hvor Ben ekspliciterer, hvad han gjorde i samtalen.
  • Manualiserede og strukturerede øvelser, der guider dig igennem en løsningsfokuseret proces, som du kan dykke ned i og øve dig på.

Du får den første del (som er på engelsk), når den er blevet optaget den 7. februar. Derefter får du:

  • To uger til at øve dig og til at sende spørgsmål og kommentarer til Ben og Jacob i relation til det, du øver dig på eller til præsentationerne.
  • Adgang til den afsluttende cirka halvanden times Q&A til Ben og Jacob.

Få din billet til workshoppen på billetto.dk her

Jeg vil tilmeldes workshoppen

Det praktiske

Du vil have adgang til hele pakken selv efter workshoppen er slut, og du vil få et kursusbevis, der dokumenterer din deltagelse.

Du slipper for transporttid og -omkostninger, du bestemmer pauserne, men du må selv give frokost.

Som du kan se er det her en ny måde at deltage i faglig undervisning og træning. Og fordi du er med, når vi tager de første skridt, får du det hele til den gode pris af 1.650 kr + moms (2.062,50 kr inkl. moms), som vi allerede har annonceret.

Prisen dækker een plads, så hvis I er flere fra samme arbejdsplads skal I være søde at registrere jer individuelt.

Så hvad gør du nu?

Du tilmelder dig på billetto.dk ved at trykke på knappen lige herunder, så går resten af sig selv.

Jeg vil tilmeldes workshoppen